Διαδικασία Μετατροπής

Προτείνουμε και εγκαθιστούμε πάντα Συστήματα Υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς. 

Στην GB Technologies γίνεται εγκατάσταση των συστημάτων υγραεριοκίνησης από ειδικούς που εκπαιδεύτηκαν στην Ιταλία και η τοποθέτηση γίνεται στο σύγχρονο συνεργείο μας. Η διαδικασία μετατροπής είναι η παρακάτω: 

  1. Επιλογή συστήματος ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου. Η τεχνολογία διαφέρει από όχημα σε όχημα ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας του οχήματος και τον τύπο της μηχανής. Η εταιρεία μας θα σας προτείνει το πλέον κατάλληλο σύστημα για το όχημα σας ώστε αυτό να λειτουργεί άψογα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

  2. Επιλογή ντεπόζιτου αερίου ώστε αυτό να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο πορτμπαγκάζ αλλά παράλληλα να παρέχει την επιθυμητή αυτονομία.

  3. Μελέτη τοποθέτησης των επιμέρους εξαρτημάτων ώστε αυτά να μπουν σε θέσεις που δεν επηρεάζουν την λειτουργία άλλων εξαρτημάτων της μηχανής και να μην εμποδίζουν την πρόσβαση από άλλους μηχανικούς μελλοντικά.

  4. Μελέτη τοποθέτησης των γραμμών καυσίμου ώστε αυτά να είναι πλήρως προστατευμένα. Σε αρκετές περιπτώσεις τοποθετούμε πρόσθετα προστατευτικά εξαρτήματα για να πετύχουμε την βέλτιστη δυνατή ασφάλεια.

  5. Έλεγχος διαρροών με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε σημείο είναι απόλυτα στεγανό.

  6. Τέλος, πραγματοποιούμε το τελευταίο και πιο σημαντικό στάδιο της μετατροπής που είναι η ρύθμιση του συστήματος. Όλα τα οχήματα προγραμματίζονται ηλεκτρονικά ώστε να είναι καλύτερη η απόδοση στο δρόμο.

Το αποτέλεσμα σε όλα τα παραπάνω είναι να πετύχουμε σε κάθε εγκατάσταση την ίδια απόδοση και συμπεριφορά στα οχήματα που εμείς μετατρέπουμε, συγκρίνοντας τα με αυτά που κινούνται με βενζίνη.

Επανέλεγχος

Σε κάθε εγκατάσταση γίνεται δωρεάν επανέλεγχος στα 1500 Km ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη εγκατάσταση, απόδοση και λειτουργία της μετατροπής.

Συντήρηση

Τα συστήματα που εγκαθιστούμε στην GB Technologies δεν απαιτούν ειδική συντήρηση. Κάθε 20000 – 30000 Km πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο αερίου, κάτι που είναι εξαιρετικά οικονομικό. Το φίλτρο αυτό ενδέχεται να χρειάζεται πιο συχνά αλλαγή όταν το αέριο που αγοράζετε δεν είναι καθαρό.
04.04.2014
Η υγραεριοκίνηση παραμένει φθηνή επιλογή
04.04.2014
Εγκατάσταση Συστήματος Μετατροπής σε φυσικό αέριο CNG


Αρχική \ Υγραεριοκίνηση \ Διαδικασία Μετατροπής

ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ΟΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 46, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

56430 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ. 2310688383

F. 2310623886

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τα τελευταία νέα μας... Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης