Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτου. Παράλληλα ασχολήθηκε με συστήματα συναγερμών αυτοκινήτων και στο ίδιο διάστημα δημιούργησε δυο ακόμη νέα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.Το 1993 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ άρχισε να ασχολείται με τις πωλήσεις χονδρικής, έτσι ως επόμενο βήμα πραγματοποίησε εισαγωγή προϊόντων από Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2007, η ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ συνεχίζοντας την αυξητική της πορεία ιδρύει υποκατάστημα στην Αθήνα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της Ν. Ελλάδος.

Το 2010 η εταιρία μας μέσα από την μεγάλη της εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου εισέρχεται δυναμικά και στον τομέα της ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ  εισάγοντας για πρώτη φόρα στην Ελλάδα την Ιταλική εταιρία e–G@S και συνεχίζει δυναμικά με την διάθεση όλων των επωνύμων προϊόντων LPG στην ελληνική αγορά όπως BRC, LOVATO, TOMASETTO, SAKA TANKS, ATIKER, SAMCELIK και άλλα.

Παράλληλα η εταιρία προχώρησε και σε τοποθετήσεις προϊόντων υγραεριοκίνησης σε άρτια εξοπλισμένο και με όλες τις προδιαγραφές ειδικό χώρο, με έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς με ειδικά σεμινάρια στην Ιταλία από εξειδικευμένες εταιρίες, για την άψογη και τέλεια εξυπηρέτηση των πελατών.

Σκοπός μας  είναι να προσφέρουμε  σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις κίνησης με υγραέριο για τα ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής χρήσης οχημάτων. Η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ  απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με επαγγελματισμό και συλλογικό πνεύμα και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και θάρρος για να συνεχίσει την μεγάλη της πορεία με συνοδοιπόρο τους ευχαριστημένους συνεργάτες και πελάτες της.
04.04.2014
Η υγραεριοκίνηση παραμένει φθηνή επιλογή
04.04.2014
Εγκατάσταση Συστήματος Μετατροπής σε φυσικό αέριο CNG


Αρχική \ Η Εταιρεία

ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ΟΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 46, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

56430 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ. 2310688383

F. 2310623886

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τα τελευταία νέα μας... Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης