Ωράριο: Δευτέρα - Σάββατο | 8πμ - 5μμ

FAQ

  • Ελληνικά
  • English
Τηλ. 2310 688 383
Εταιρία

Εταιρία

Εταιρία

H εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτου. Παράλληλα ασχολήθηκε με συστήματα συναγερμών αυτοκινήτων και στο ίδιο διάστημα δημιούργησε δυο ακόμη νέα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το 1993 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ άρχισε να ασχολείται με τις πωλήσεις χονδρικής, έτσι ως επόμενο βήμα πραγματοποίησε εισαγωγή προϊόντων από Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2007, η ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ συνεχίζοντας την αυξητική της πορεία ιδρύει υποκατάστημα στην Αθήνα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της Ν. Ελλάδος.

Το 2010 η εταιρία μας μέσα από την μεγάλη της εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου εισέρχεται δυναμικά και στον τομέα της ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ εισάγοντας για πρώτη φόρα στην Ελλάδα την Ιταλική εταιρία e–G@S και συνεχίζει δυναμικά με την διάθεση όλων των επωνύμων προϊόντων LPG στην ελληνική αγορά όπως BRC, LOVATO, TOMASETTO, SAKA TANKS, ATIKER, SAMCELIK και άλλα.

Παράλληλα η εταιρία προχώρησε και σε τοποθετήσεις προϊόντων υγραεριοκίνησης σε άρτια εξοπλισμένο και με όλες τις προδιαγραφές ειδικό χώρο, με έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς με ειδικά σεμινάρια στην Ιταλία από εξειδικευμένες εταιρίες, για την άψογη και τέλεια εξυπηρέτηση των πελατών.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις κίνησης με υγραέριο για τα ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής χρήσης οχημάτων. Η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με επαγγελματισμό και συλλογικό πνεύμα και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και θάρρος για να συνεχίσει την μεγάλη της πορεία με συνοδοιπόρο τους ευχαριστημένους συνεργάτες και πελάτες της.

Συστήματα Υγραεριοκίνησης Stag Συστήματα Υγραεριοκίνησης Lovato Συστήματα Υγραεριοκίνησης BRC

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στον τομέα της υγραεριοκίνησης παρέχοντας σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα των μεγαλύτερων εταιριών LPG παγκοσμίως, όπως BRC, Lovato και Stag.

Newsletter

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

GB Technologies - ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ΟΕ

Ελευθερίας 46, Σταυρούπολη, 56430, Θεσσαλονίκη

2310 68 83 83

2310 68 13 13

Υποκατάστημα Αττικής

Λεωφ. Πειραιώς 149, Αγ. Ιωάννης Ρέντη

210 48 23 600

Τεχνική Υποστήριξη

6978 999 604

info@galeadisautogas.gr

www.galeadisautogas.gr